Bruder - Presa De Balotat Krone Big Pack 1290 Hdp Vc

Presa De Balotat Krone Big Pack 1290 Hdp Vcde la BRUDER transforma jocul in realitate! Krone este un producator inovator de masini d... Mai mult

  • Cod: BR02033
  • Varsta 4 ani+
  • Pentru Baieti
  • Dimensiune 56.5 x 26 x 19.5 cm (lungime x inaltime x latime)
  • Baterie NU necesita Baterii
357 39 Lei
Nu este in stoc
Indisponibil 357 39 Lei
Adauga la favorite
Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare
Retur garantat in 14 de zile
Pericol de sufocare la copii mai mici de 3 ani

Despre

Presa De Balotat Krone Big Pack 1290 Hdp Vcde la BRUDER transforma jocul in realitate! Krone este un producator inovator de masini de recoltat. Cu noua serie de prese pentru baloti BiGPack, KRONE isi demonstreaza inca o data puterea sa inovatoare nediminuata de peste 25 de ani. BigPAck 1290 este modelul de top de la KRONE si este acum disponibil in gama BRUDER pentru agricultura. La fel ca si originalul, jucaria are functii impresionante si inovatoare. Dispozitivul rabatabil de culegere a fanului este actionat de roti laterale. Clapele laterale pot fi deschise si ofera acces la partea mecanica detaliata. 2 baloti mari pot fi plasati peste clapeta centrala, iar presa de balotat ii transporta la descarcare automat cand functia de ridicare este activa. Acest nou model extraordinar de la BRUDER este compatibil cu toate tractoarele din seriile 2000, 3000 si 4000. Adaugati accesoriile pentru balotii de fan (art. nr. 02342) pentru a face totul si mai distractiv. INFORMATII TEHNICE CORPUL UTILAJULUI: Descarcarea balotului Clapeta mare pentru introducerea balotilor de fan Dispozitivul rabatabil de culegere a fanului , actionat de alimentatoare cu role MISCARE / FUNCTIE: Sistem de transport pentru descarcarea balotilor de fan ALTE INFORMATII UTILE: Include 2 baloti de fan Varsta recomandata: potrivit de la 4 ani in sus pentru a fi folosit la interior si in aer liber Fabricat din materiale plastice de inalta calitate, cum ar fi ABS Compatibil cu figurine Scala 1:16 ADVERTISMENT! Produsul nu este recomandat copiilor sub 36 luni. Contine piese mici, ce pot fi inghitite si pot duce la sufocare. In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca. Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare. In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld. Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa. BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.
Review-uri
Ai achizitionat produsul ?
Spune parerea ta si ofera-i o nota
  • i Spune-ne daca iti place produsul.
  • ? Parerea ta conteaza.
    Ajuta-i si pe altii sa aleaga produsul potrivit.

Aboneaza-te la newsletter!

Vei fi primul care afla ce jucarii noi vor intra pe site, care sunt noile oferte, ce produse sunt reduse si alte secrete!
Iti respectam intimitatea. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.