Cum comand online

Preturile afisate pe site contin TVA. La pretul produselor se adauga taxa de transport daca valoarea comenzii este sub 250 RON. Toate comenzile cu valoare peste 250 RON au livrarea GRATUITA.

Comenzile se plaseaza online pe site-ul www.ligomi-jucarii.ro, sau, telefonic. Numerele de telefon pentru comenzi sunt: 0750.400.565, de luni pana vineri de la ora 9:00 la ora 17:00.

In urma plasarii comenzii online, dupa parcurgerea pasilor de comanda de pe site, veti primi un email automat cu confirmarea comenzii.

Dupa ce comanda a fost procesata si expediata se va trimite inca un e-mail cu confirmarea expedierii coletului, e-mail ce va contine toate datele comenzii, modalitatea de transport si numarul de AWB in cazul in care ati selectat livrare curier.

In cazul in care emailul de confirmare nu a fost primit in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii se presupune ca nu au fost parcusi corect pasii de plasare a comenzii si comanda nu a fost preluata.  In acest caz va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0750.400.565.

 

Aboneaza-te la newsletter!

Vei fi primul care afla ce jucarii noi vor intra pe site, care sunt noile oferte, ce produse sunt reduse si alte secrete!
Iti respectam intimitatea. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.