Returnare Produse

Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Asadar, aveti dreptul de va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.

Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua „la care dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a produselor”. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare la adresa de email:contact@ligomi-jucarii.ro sau telefonic la numarul 0750.400.565

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la Dvs cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia Dvs. de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. In nici un caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Mentionam ca :„putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.”

„Expediati produsele lla adresa SC Bricks&Clicks, Cisnadie, Strada Toma Socolescu 23c, Jud Sibiu fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.”

NU ridicam colete de la Posta Romana.

Potrivit art. 14 alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014 „va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.”

Potrivit art. 14. alin. 3 din O.U.G. nr. 34/2014 „sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.” Diminuarea valorii produsului se suporta de Dvs. Suma reprezentand diminuarea valorii produsului se va scadea din suma ce vi se cuvine ca urmare a exercitarii dreptului de retragere.

Costul transportului de retur va fi suportat de catre noi (in cazul produselor cu defect de fabricatie, trimise gresit) sau de catre client in cazul in care a fost vorba de o alegere gresita.

Aboneaza-te la newsletter!

Vei fi primul care afla ce jucarii noi vor intra pe site, care sunt noile oferte, ce produse sunt reduse si alte secrete!
Iti respectam intimitatea. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.