Despre noi

Ligomi Jucarii a luat nastere in anul 2013 din dorinta de a contribui pozitiv la dezvoltarea tinerelor generatii prin distribuirea de jucarii educative si folositoare copilului tau.

Echipa Ligomi Jucarii isi doreste sa te ajute sa alegi cele mai potrivite jucarii pentru copilul tau: jucarii educative – adaptate fiecarui stadiu de dezvoltare – cu ajutorul carora sa iti ajuti copilul sa se dezvolte frumos, sa isi construiasca o logica matematica, sa isi exprime personalitatea si creativitatea. Impreuna puteti construi atat o relatie deosebita parinte – copil, cat si lumi colorate de care sa fiti mandri.

Ce va oferim?
LEGO DUPLO - Barca lui Mickey
Jucarii LEGO - LEGO este un adevarat concept de educatie creativa prin care copiii invata, construiesc si se joaca. Acestia isi pot imbunatatii capacitatile matematice, dar si pe cele artistice cu ajutorul pieselor colorate si frumoase marca LEGO. Copiii isi pot afirma personalitatea devenind arhitectii propriilor lumi. Mai mult, jocurile LEGO dezvolta lucrul in echipa, esential pentru increderea copilului in fortele proprii si a curajului adultului de mai tarziu.

Jucarii PLAYMOBIL - Cu ajutorul acestui tip de jucarii creativitatea si imaginatia copiilor sunt stimulate, acestia reusind sa interpreteze roluri diverse, dar sa si recreeze si sa experimenteze lumea in miniatura. Lasa-ti copilul sa se exprime liber si sa se distreze alaturi de figurinele Playmobil. 
 
Jocuri tip PUZZLE - Aceste jocuri sunt distractive si relaxante, dezvolta simtul practic al copilului, imaginatia, creativitatea, perseverenta si mai ales rabdarea. 
 
 
 
Jucarii de LEMN - Acest tip de jucarii sunt sigure si rezistente, educative si create in asa fel incat sa il ajute pe cel mic sa isi dezvolte abilitatile logice si creative. De asemenea, jucariile de lemn sunt foarte rezistente in timp si - va mai spunem un secret - nu se demodeaza niciodata! :) Ligomi Jucarii este alaturi de tine cu o gama variata de produse de calitate, ducand mai departe suflul viu al celui mai renumit producator de jocuri si jucarii din lume.Alege Ligomi Jucarii. Exploreaza o lume fara limite.
 
Ne gasiti si pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram - https://www.instagram.com/ligomi.jucarii/

Aboneaza-te la newsletter!

Vei fi primul care afla ce jucarii noi vor intra pe site, care sunt noile oferte, ce produse sunt reduse si alte secrete!
Iti respectam intimitatea. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.