Bruder - Betoniera Man Tgs

MAN TGS este autovehiculul perfect pentru toate santierele, pentru transport pe distante lungi si pentru distributia locala. Datorit... Mai mult

  • Cod: BR03710
  • Brand: BRUDER
  • Varsta 3
  • Pentru Fete, Baieti
389 40 Lei
Nu este in stoc
Indisponibil 389 40 Lei
Adauga la favorite
Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare
Retur garantat in 14 de zile
Pericol de sufocare la copii mai mici de 3 ani

Despre

MAN TGS este autovehiculul perfect pentru toate santierele, pentru transport pe distante lungi si pentru distributia locala. Datorita designului durabil, cu motoare puternice si fiind capabil sa transporte incarcaturi cu greutate peste medie, acest camion este prototipul vehiculului complet, cu o multime de inovatii la bord. Modelul de la BRUDER al betonierei MAN TGS la scara 1:16 este o combinatie intre noua cabina MAN si cifa redezvoltata. Cabina in doua culori are usi care pot fi deschise pentru a oferi un loc de munca modern figurinelor bworld. Cabina este echipata cu o interfata pentru instalarea modulului optional de lumina si sunet (nr. Articol BR02801 + BR02802). Intoarceti cifa cu ajutorul unei manivele instalate pe rezervorul de apa. Cifa are un transportor spiralat si un mixer si, la fel ca originalul, cifa este golita prin inversarea directiei sale de rotatie. Spirala din interiorul cifei transporta incarcatrua catre jgheabul de descarcare din spate. Include doua jgheaburi de scurgere plug-in. O figurina bworld poate controla functiile betonierei urcand scarile atasate. Varsta recomandata 3 ani+.
Review-uri
Ai achizitionat produsul ?
Spune parerea ta si ofera-i o nota
  • i Spune-ne daca iti place produsul.
  • ? Parerea ta conteaza.
    Ajuta-i si pe altii sa aleaga produsul potrivit.

Aboneaza-te la newsletter!

Vei fi primul care afla ce jucarii noi vor intra pe site, care sunt noile oferte, ce produse sunt reduse si alte secrete!
Iti respectam intimitatea. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.